دکتر عبد الرحیم حزینی

فوق تخصص آنکولوژی


راه مبارزه با سرطان

حمایت بیماران صعب العلاج

خوراکیها تا چه حد در جلوگیری و مبارزه با سرطان موثرند؟

مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدانها که اکثرا شامل مواد خوراکی طبیعی رنگی شامل سبزیجات-میوه ها ی رنگی مثل انواع کلم، فلفل دلمه ای، هویج، گوجه فرنگی، انواع توت ها و آلو و به طور کلی هرچه خداوند برای روزی بشر خلق کرده تا زمانی که دخالت انسان در آن نباشد ضد سرطان است .


آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
صفحه اصلیدوره های کوتاه مدتپذیرش بیماراندکتر حزینی در شبکه افقمستند طب تسکینی در ایرانEnglish Pageلیست خدمات طب تسکینیگالریتماس با ماسوالات پزشکیمرداد نود و شششهریور نود و ششمطالب آموزشیپیامهای کاربرانبیوگرافیکمک - دست مهراخبارسایت های مرتبط